INTERVENCIJE

Zdravlje vaših zuba je u sigurnim rukama

Zubni implanti

Ukoliko vam nedostaje jedan, više ili svi zubi, zubni implanti su najbolje, najpouzdanije i najtrajnije rešenje za vas. Zubni implanti predstavljaju veštački koren zuba koji ugrađujemo u vašu viličnu kost kako bi nosio navlaku, most ili čak protezu.

SAZNAJTE VIŠE

Ostale intervencije

intervencije i usluge ordinacije

ZAŠTO IZABRATI NAS

Stomatološka ordinacija kojoj možete da verujete

Naše stručno i iskusno osoblje pruža tretmane prema najvišim svetskim standardima, osiguravajući pacijentima najkvalitetniju terapiju uz korišćenje savremene opreme i garancije na radove.

O nama

Lep osmeh ne treba da bude luskuz. To je pravo svakog od nas, da se svakodnevno smejemo i osećamo lepo, bez ustezanja. Od nas možete da očekujete najbolji odnos cene i kvaliteta usluge, dostupne vama.

Cenovnik

ZAŠTO IZABRATI NAS

Stomatološka ordinacija kojoj možete da verujete

Naše stručno i iskusno osoblje pruža tretmane prema najvišim svetskim standardima, osiguravajući pacijentima najbolji odnos cene i kvaliteta uz korišćenje savremene opreme i garancije na radove.

O nama Cenovnik

Garancija kvaliteta

Stojimo iza naših radova. Stomatološka ordinacija DUDental daje garanciju na sve vrste intervencija i tretmana koje pruža.

Moderna tehnologija

Opremu i materijale čine najmodernija sredstva u oblasti stomatologije. Neprestano ulažemo u tehnologiju i pratimo svetske trendove.

Stručni zubari

Stomatološka ordinacija DUDental zapošljava tim školovanih stručnjaka i saradnika s dugogodišnjim iskustvom na području stomatologije.

Zakažite besplatan pregled

064 68 29 444

PRIMAMO POZIVE 08-22H